keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Homo jo kuudennessa polvessa

Kaveripiiriini kuuluu monta homoa. Yllätys varmaan: Heillä on kaikilla heterovanhemmat. Yksikään ei ole homoisän ja lesboäidin tuotos. Luulisin, että tuolla kombolla tulisi kaikkein todennäköisimmin heteromuksuja.

Yllätys tämäkin: Homot eivät ole kiinnostuneet kaikista miehistä. Kuten et varmaan sinäkään ole kiinnostunut naapurirapun sievästi alkoholisoituneesta ja parrakkaasta marjaleenasta.

Joten voit aivan hyvin mennä uimahalliin pelkäämättä, että joku homo kuolaisi vyönsoljen alleen peittävän kauniin kaljavatsakumpusi perään. Tai pubilihaksen, niinkuin itse sitä leikkisästi kutsut.

Homo ei vilkuile peräsintäsi kun vaaput pubista kotiin ja lantiosi keinuu kuin pienellä bambilla, vaikka kuinka oletkin treenannut ja harrastanut penkkiurheilua.

Homous ei tartu kuin narkolepsia THL:n hyväksymistä rokotteista. Jos tartuntaa pelkäät, siihen pelkoon on syy. Et ole hetero, vaan umpihetero, korostaaksesi omaa heterouttasi, että se peittäisi alleen sen, mitä et voi edes itsellesi myöntää.

En suosittele homoja koskevia aivopieruja, ennen kuin omat lapsesi juoksevat naisissa. Et voi olla varma, ettei oma poikasi tahdo nelivuotiaana leikkimään takapihalle naapurin Hilman kanssa kotia ja kysy: - Saanks mä olla äiti?

Face it: heterot synnyttävät homoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti